På gång‎ > ‎

Kommun- och regiondag 2014

Datum: lördag 18 oktober
Tid: 10.00-17.00
Plats: Falköping, konferenslokaler i Pingstkyrkan, 
Odengatan ​46 i Falköping​ (karta)
Kostnadsfritt för MP-medlemmar men deltagarna ordnar med egen lunch (tips på lunchrestauranger, boka gärna i förväg)
Anmälan via detta anmälningsformulär 
Preliminärt program

Varje höst arrangerar MP Västra Götaland en dag fylld med seminarier och föreläsningar och även om detta är ett speciellt år på många sätt så gör vi inga undantag på den här punkten.

Datumet för årets Kommun- och regiondag är 18 oktober och platsen är Falköping, närmare bestämt konferenslokalerna inrymda i Pingstkyrkan, fem minuters bussresa från Falköping station.

Bland de medverkande återfinns bland andra vår partisekreterare Anders Wallner. Det fullständiga programmet uppdateras kontinuerligt under sommaren och den senaste versionen hittar du här.

På medlemswebben hittar du även ett webbformulär för anmälan. Deltagandet är kostnadsfritt men anmälan är viktig för att kunna optimera föreläsningslokaler, kaffe mm. Deltagarna ordnar själva med lunch, tips om matställen publiceras på medlemswebben.

Ersättning för resa kan ansökas om från MP VG, instruktion och blankett för detta finns på medlemswebben. KR-dagen arrangeras i samverkan med Grön Ungdom och Studieförbundet Vuxenskolan.

Om du har några frågor, kontakta Fredrik Meuller på MP VGs kansli (fredrik.meuller@mp.se eller 0702-545081). Här kan du även anmäla dig via telefon om du saknar tillgång till internet.

Varmt välkomna till Falköping.

Arrangör: MP Västra Götaland

Samverkanspartners: Grön Ungdom och Studieförbundet Vuxenskolan

Med reservation för eventuella ändringar.

logo Studieförbundet Vuxenskolan            

Comments